Uutiset

Enemmän työpaikkojen menetyksiä ikääntyneiden keskuudessa kuin ensimmäisen kerran ajateltiin pandemian aikana
Julkaisuaika: 2021-01-14 10:51:05  Hits: 5

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

Royal Mail in postin työntekijä kävelee Yorkin pubin ohi, kun sepelvaltimotaudin (COVID-19) leviäminen jatkuu, York, Britannia, maaliskuu 31, 2020.

Uusi sepelvaltimon pandemia on lisännyt työttömyyttä Yhdistyneessä kuningaskunnassa iäkkäiden ihmisten keskuudessa enemmän kuin minkään muun ikäryhmän keskuudessa.

Yllättävä ilmoitus, joka on ristiriidassa aiemmin hyväksytyn ajatuksen kanssa siitä, että virus on ollut erityisen ankara nuorille työntekijöille, seuraa analyysi Office for National Statistics data, jonka on tehnyt Lept Less, online-työllisyyssivusto.

Tutkimuksessa havaittiin, että työttömien määrä Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli kasvanut vähintään 50-vuotiaana kolmanneksella kuluneen vuoden aikana verrattuna 24-prosentin nousuun koko työikäisen väestön keskuudessa.

Sivustossa sanottiin, että työttömien kokonaismäärä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yli 24-vuotiaita tai vähemmän suurempi kuin niiden yli 50-vuotiaiden tai iäkkäiden ihmisten kokonaismäärä, joilla ei ole työtä, mutta ajan mittaan tapahtunut muutos on ollut dramaattisempi yli 50-vuotiaiden keskuudessa.

Sivustolla väitetään, että työttömien määrän kasvu oli 25 prosenttia yli 18–24-vuotiaille, 28 prosenttia 25–34-vuotiaille, 19 prosenttia yli 50-vuotiaille ja 35–49-vuotiaille ja 33 prosenttia yli 50-vuotiaille.

The Guardian -sanomalehdessä lainattiin Stuart Lewisia, Levottoman perustajaa, joka sanoi: " Ei ole epäilystäkään siitä, että meillä on nyt nuorisotyöllisyyskriisi, mutta vähemmän dokumentoitua on se, että edessämme on myös pitkäaikainen työttömyyskatastrofi ikääntyneiden työntekijöiden keskuudessa. "

John Philpott, entinen Employment Policy Institute -instituutin johtaja, sanoi vartijalle: " Yleinen näkemys, että COVID-19 pandemia on Se, että nuoria satutetaan paljon enemmän, kun on kyse työpaikoista, ei kerro koko tarinaa.Koska avoimien työpaikkojen määrä on paljon alle pandemiaa edeltävän korkean tason, kaikkien ikäisten työnhakijoiden on vaikea löytää työtä, ja paikallinen ikäsyrjintä tekee työttömistä yli 50-vuotiaita työttömiä kaksinkertaisesti vaikeaksi. "

Tutkimuksen erottaminen Lontoosta peräisin olevasta voittoa tavoittelemattomasta ikääntymistä käsittelevästä keskustasta ja riippumattoman tutkimuslaitoksen (Learning and Work Institute) mukaan noin 377,000-vuotiaat työntekijät ovat erityisen suuressa vaarassa menettää työpaikkansa, kun hallituksen ja 35; 39:n loma-ohjelma päättyy maaliskuussa.

Ja tilanne on todennäköisesti vaikea haavoittuvassa asemassa oleville työntekijöille jonkin aikaa, kun talous jatkaa taistelua, kuten Bank of England -pankin johtava taloustieteilijä Andy Haldane totesi.

Haldane sanoi maanantaina kansalaisyhteiskunnan tiedotusvälineiden järjestämässä hyväntekeväisyyskonferenssissa, että pandemia jättää perinnöksi paitsi työttömyyden, myös suuren velan, hylätyn koulutuksen ja mielenterveysongelmat.

" Rokotteen ilmoittaminen viime viikoista tarjoaa toivoa tunnelin päässä, mutta se ei ole mahdollista. " Reutersin uutistoimisto lainasi häntä, kuten hän sanoi. " Siitä huolimatta, vaikka kyseessä olisi rokote, se SET35.39.on selvää, että tämä kriisi aiheuttaa pysyviä arpia erityisesti köyhimmille ja heikoimmassa asemassa oleville.

" Hän totesi kuitenkin, että noin kaksi kolmasosaa kansantalouden menetyksestä, joka seurasi kansakunnan ja\#39:n käyttöönottoa; ensimmäinen lukitus aiemmin tänä vuonna on nyt saatu takaisin.

" Mielestäni on nyt järkevää ja realistista puhua ensi vuodesta, joka on meille taloudellisesti tappiollinen. " Hän lisäsi.

Edellinen: Viruksen leviäminen hallintaan m...

Seuraava: Hongkong kehotti tehostamaan pand...