Uutiset

Hongkong kehotti tehostamaan pandemian vastaisia toimenpiteitä
Julkaisuaika: 2021-01-18 08:49:09  Hits: 1

Hongkongin lääketieteelliset asiantuntijat kehottivat hallitusta tiukentamaan välittömästi sosiaalisia etäisyyttä koskevia toimenpiteitä ja aloittamaan yhteisössä laajamittaisen virustestauksen jäljittääkseen selvittämättömiä COVID-19-tapauksia, koska maanantai-kaupungissa havaittiin 73:n uusia infektioita, jotka ovat suurimmat päivittäiskustannukset kolmen viime kuukauden aikana.

 

Maanantaista lähtien kaupunki's oli yhteensä 5,701, ja siihen liittyi 108-kuolemia.Terveydenhuoltoalan viranomaisten mukaan yli 70-vuotiaita on testattu alustavasti COVID-19:n positiivisesti.

 

Virkistävä pandemia liittyy pääasiassa 21-tanssiklubeihin, jotka ovat hajallaan ympäri Hongkongia.Terveysministeriön terveyskeskuksen mukaan tähän mennessä 132:n mukaan potilaat, joista yli 50:tä on vahvistettu maanantaina, ovat olleet yhteydessä tanssiklusteriin, joka on suurin klusteri sen jälkeen, kun pandemia iski tammikuussa.

 

Kun uudet tapaukset alkoivat kärjistyä, hallitus antoi ensimmäisen kerran pakollisen testausilmoituksen, jossa vaadittiin kaikkia, jotka olivat käyneet Nov 1:n ja 21:n välisessä 21-tanssipaikassa, tekemään viruksen testi ennen Nov 24:tä.

 

Jokainen, joka ei noudata pakollista testausilmoitusta, saa kiinteän HK$2,000 (=258) rangaistuksen.Rikollisille annetaan testausmääräys, ja ne, jotka eivät noudata sitä, ovat vastuussa HK$25,000 sakosta ja vankeudesta kuudeksi kuukaudeksi.

 

Hongkongin lääketieteellisen yhdistyksen tartuntatauteja käsittelevän neuvoa-antavan komitean puheenjohtaja Leung Chi-chiu totesi maanantaina, että hallinnon on ryhdyttävä välittömästi toimiin kaupungin ja\ 35; 39:n tiukentamiseksi ja paikallisten lähetysten minimoimiseksi.Leung ehdotti kampuksella olevien luokkien keskeyttämistä, kotoa käs in työskentelyn jatkamista, läheisten viihdepaikkojen ja urheilutilojen järjestämistä, toimenpiteitä, joita pidetään tehokkaina keinoina viruksen hallitsemiseksi kaupungin ja sen korkeudella\ 35; 39; pandemian viimeistä aaltoa heinäkuussa.

 

Hallituksen on myös otettava käyttöön massaviruksen seulonta, jotta COVID-19-tartunnan saaneet potilaat voidaan tunnistaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja paikallisten tartuntareittien ja -lähteiden jäljittäminen, Leung kertoi China Dailylle.

 

" Vain tämä kaksitahoinen lähestymistapa voi kaupungin tehokkaasti sisältää neljännen aallon puhkeamisen, " Hän sanoi.

 

Leung sanoi, että epävakaan pandemian takia hallituksen on " Ota opiksesi. " Se on uusi aalto.Viranomaisten olisi tarkasteltava perusteellisesti sen sepelvaltimon ehkäisy- ja torjuntatoimenpiteitä, erityisesti niitä, jotka koskevat Hongkongin ulkopuolelta kaupunkiin saapuvia ihmisiä sekä karanteenista vapautettuja ryhmiä, tukkiakseen porsaanreikiä, hän totesi.

 

Leung kehotti myös hallitusta tekemään tiivistä yhteistyötä joidenkin riskialttiiden teollisuudenalojen kanssa, antamaan alan ammattilaisille ohjeet työskentelystä, perustamaan mekanismin, jonka avulla hengitysteiden oireista raportoidaan ajoissa ja tarjotaan säännöllisiä pakollisia virustestejä riskialttiille ryhmille.

 

Hongkongin radio-television (Radio Television Hong Kong), Benjamin Cowlingin, joka on Hongkongin yliopiston epidemiologian ja biotilastojen osaston johtaja, on päättänyt, että hallituksen on suljettava baarit, karaokepaikat, kuntosalit ja muut sisätilat.

Hän totesi, että työnantajien olisi harkittava kotona tehtäviä töitä ja että hallituksen on harkittava tiukempia rajoituksia ravintoloissa.

 

Samana päivänä kaupunki otti vastaan ensimmäisen erän paluumuuttajia Guangdongin maakunnasta ja Macaosta maanantain alkavan karanteenivapaan ohjelman puitteissa.

 

Tukikelpoisten olisi haettava vapautusta ja valittava palautuspäivämäärä online-varausjärjestelmän kautta.Palautetuilla henkilöillä on oltava negatiiviset COVID-19-testin tulokset, jotka on myönnetty 24-tuntia ennen matkalle tuloa kaupunkiin.

 

Hallituksen mukaan viime perjantaina yli 11,470 ihmiset olivat hakeneet ohjelmaa Nov 23:n ja 29:n välillä.Noin 2,140:n asukkaat palasivat Hong Kongiin ohjelman puitteissa maanantaina.

 

Hongkongissa puhjenneiden uusien sepelvaltimotulehdusten vuoksi kaupunki ja Singapore lykkäsivät maailman tilaa\ 35; 39; ensimmäistä karanteenista vapaata matkakuplaa kahdeksi viikoksi.Kun otetaan huomioon lykkäys, näiden kahden alun perin Nov 22:een lähtevien paikkojen väliset ensimmäiset lennot viivästyivät.Suunnitelman muodollisen uudelleen käyttöönoton yksityiskohdat ilmoitetaan ensi kuun alussa.


Edellinen: Enemmän työpaikkojen menetyksi...

Seuraava: Viruksen leviäminen hallintaan m...