Uutiset

Viruksen leviäminen hallintaan maailmanlaajuisen talouden elpymisen kannalta: G20-maiden johtajat
Julkaisuaika: 2020-12-07 09:42:11  Hits: 5

20-ryhmän (G20-ryhmän) johtajat korostivat yhteisessä julkilausumassaan, että COVID-19-viruksen leviäminen on kiireellisesti saatava hallintaan, mikä on avain maailmanlaajuisen talouden elpymisen tukemiseen.

G20-ryhmän johtajat totesivat, että COVID-19-pandemia ja sen ennennäkemätön vaikutus on vertaansa vailla oleva sokki, joka on paljastunut sunnuntaina pidetyn G20-Riyadhin kahden päivän huippukokouksen päätteeksi julkaistun julistuksen jälkeen. " haavoittuvuudet valmiudessa ja reagoinnissa ja korostettiin yhteisiä haasteita. "

G20-maiden johtajat korostivat vakaumustaan siitä, että koordinoitu maailmanlaajuinen toiminta, solidaarisuus ja monenvälinen yhteistyö ovat nyt tarpeellisempia kuin koskaan nykyisten haasteiden voittamiseksi.

He myönsivät myös, että yhteydet, digitaaliset teknologiat ja politiikat ovat olleet keskeisessä asemassa pandemian torjunnan vahvistamisessa ja taloudellisen toiminnan jatkamisen edistämisessä.

Johtajat lupasivat myös edistää maailmanlaajuista pandemiavarautumista, ennaltaehkäisyä, havaitsemista ja reagointia, tukea monenvälistä kauppajärjestelmää ja nopeuttaa toimia köyhyyden poistamiseksi ja eriarvoisuuden torjumiseksi.

Sunnuntaina pidetään kahden päivän G20-huippukokous, joka pidetään Saudi-Arabian puheenjohtajakaudella.


Edellinen: Kiinan ponnistelut virustorjunnas...

Seuraava: Enemmän työpaikkojen menetyksi...