Uutiset

Kiinan ponnistelut virustorjunnassa nähdään mallina v201124. polttouuni
Julkaisuaika: 2020-11-24 09:28:17  Hits: 3

Kansakunnat voivat ottaa opikseen Kiinasta ja35;39;onnistuminen sepelvaltimon leviämisen hallinnassa, esimerkiksi asiantuntijat, ja panokset, joita on korostettu suuressa osassa Eurooppaa 35; 39.

Siitä lähtien, kun ensimmäinen tautipesäke saatiin hallintaan Kiinasta jaΧ39.Koordinoidut massatestit ja kohdennetut toimenpiteet, joihin kuuluvat eristämistä ja karanteenia koskevat säännöt, ovat osoittautuneet tehokkaiksi Pekingin, Dalian in, Urumqin ja Qingdaon tartuntaklusterien tukahduttamisessa.

Tämän seurauksena Kiinan ja#39:n vähittäismyynti, keskeinen kulutusindikaattori, nousi 4.3 prosenttia lokakuussa vuotta edeltävästä kuukaudesta ja sai 3.3 prosenttia syyskuusta.Taloudellisen elpymisen muissa merkeissä teollisuuden tuotanto lisääntyi viime kuussa 6.9 prosenttia vuodesta vuoteen kansallisen tilastoviraston mukaan.

图片1.png

Meidän tehtaamme, Guangdong Daji Door Industry Co., Ltd. ei ole saanut mitään vaikutusta Coronas, hotellin paloovet, projektit teräspalon arvioidut ovet ovat normaalissa tuotannossa.


Edellinen: No

Seuraava: Viruksen leviäminen hallintaan m...