Uutiset

Virusta levitetään hallintanäppäimellä maailmanlaajuiseen talouden elpymiseen: G20-johtajat
Julkaisuaika: 2021-06-28 17:20:04  Hits: 17

12.jpg

20-ryhmän (G20-ryhmän) johtajat korostivat yhteisessä julkilausumassaan sitä, että on kiireesti saatava aikaan COVID:n leviäminen.-19-virus on hallinnassa, mikä on avain maailmanlaajuisen talouden elpymisen tukemiseen.

Leaders of the Leaders'Julistus, joka on annettu sunnuntaina näiden kahden sopimuksen päättyessä-G20-maiden huippukokous Riadissa G20-maiden johtajat totesivat, että COVID-19-pandemia ja sen ennennäkemätön vaikutus on ennennäkemätön sokki, joka on paljastanut"haavoittuvuudet valmiudessa ja reagoinnissa ja korostettiin yhteisiä haasteita."

G20-maiden johtajat korostivat vakaumustaan siitä, että koordinoitu maailmanlaajuinen toiminta, solidaarisuus ja monenvälinen yhteistyö ovat nyt tarpeellisempia kuin koskaan nykyisten haasteiden voittamiseksi.

He myönsivät myös, että yhteydet, digitaaliset teknologiat ja politiikat ovat olleet keskeisessä asemassa pandemian torjunnan vahvistamisessa ja taloudellisen toiminnan jatkamisen edistämisessä.

Johtajat lupasivat myös edistää maailmanlaajuista pandemiavarautumista, ennaltaehkäisyä, havaitsemista ja reagointia, tukea monenvälistä kauppajärjestelmää ja nopeuttaa toimia köyhyyden poistamiseksi ja eriarvoisuuden torjumiseksi.

Nämä kaksi-Päivän G20-johtajat'Saudi-Arabian puheenjohtajakaudella pidetty huippukokous päättyi sunnuntaina.

Edellinen: Hongkong kehotti tehostamaan pand...

Seuraava: Enemmän työpaikkoja vanhempien ...