Uutiset

Enemmän työpaikkoja vanhempien keskuudessa kuin ensimmäinen ajatus pandemia
Julkaisuaika: 2021-06-28 17:36:25  Hits: 15

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

A Royal Mail postivirkailijan kävelee ohi pubissa Yorkissa leviämisen coronavirus taudin (COVID-19) jatkuu, York, Iso-Britannia, 31. maaliskuuta 2020.

- romaani koronaviruksesta pandemian on luonut suurempi työttömyyden kasvu ikääntyneiden Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuin joukossa missään muussa ikäryhmässä.

- hätkähdyttävät ilmestys, mikä on vastoin aiemmin hyväksytty ajatus, että virus on ollut erityisen vaikeanuorista työntekijöistä, seuraa analyysi tilastokeskuksen tietojen suoritti Rest vähemmän, online työpaikkojen sivustolle.

- tutkimuksessa todettiin työttömien määrä briteistä vuotiaista vähintään 50 oli kasvoi kolmanneksella kuluneen vuoden aikana, verrattunanousu 24 prosenttia koko työ--age väestöstä.

- verkkosivusto sanoi kokonaismäärä työttömien Britanniassa 24-vuotias tai vähemmän on suurempi kuin 50-vuotiaiden tai vanhempien henkilöiden kokonaismäärä, jotka eivät ole töitä, mutta muutokset ajan myötänäissä väestöryhmissä on ollut enemmän dramaattinen joukossa yli 50-vuotiaista.

- sivusto väittää kasvu Työttömien määrä oli 25 prosenttia vuotiaista 18-24, 28 prosenttia vuotiaista 25-34, 19 prosenttia vuotiaista 35 49, ja 33 prosenttia yli 50-vuotiaat.

- Guardian-sanomalehdessä lainasi Stuart Lewis, perustaja Rest vähemmän, sanomalla:"There ole epäilystäkään, että edessämme onnuorten työllisyys kriisi juurinyt, mutta vähemmän hyvin dokumentoitu on se, että meillä on myös edessään pitkä-term työttömyys katastrofin ikääntyneiden työntekijöiden."

John Philpott, entinen johtaja työllisyyspolitiikan instituutin think tank, kertoi Guardian:"- suosittu mielestä COVID-19 pandemia onhurtnuoren paljon vaikeampaa, kun on kyse työpaikkojen ei kerro koko tarinaa. Tasoon avoimien työpaikkojen huomattavasti pienempi kuin ennen-pandemic korkea, työnhakijoiden kaikenikäisille on vaikeuksia löytää työtä ja kotoperäisiä ikäsyrjintä sen kaksin verroin vaikeampaa työttömille yli 50-vuotiaista"

Separate tutkimus Lontoon-based ei-profit keskus Ikääntyminen Parempi ja riippumaton tutkimusorganisaatio Learning and Work Instituten mukaannoin 377000 ikääntyneet työntekijät tulee olemaan erityisen suuri riski menettää työpaikkansa, kun hallitus' s lomauttaa ohjelma päättyy maaliskuussa.

ja asiat pysyvät todennäköisesti vaikea heikossa asemassa olevien työntekijöiden jonkin aikaa, kun talous jatkaa taistelua, mukaan Andy Haldane, pääekonomisti Bank of England.

Haldane sanoi maanantainaneuvottelun aikana hyväntekeväisyysjärjestöille järjestämässä kansalaisyhteiskunnan Media että pandemian jättää perintönä paitsi työttömyyttä, mutta paljon velkaa jäi koulutukset ja mielenterveysongelmat.

"- rokote ilmoitukset viime viikolla S Tarjous toivoa tunnelin lopussa, Reutersin uutisvirasto lainasi hänet sanomalla."Nonetheless, vaikka rokote, se"&39; s Selkeää ja tämä kriisi johtaanoin pysyviä arpia, erityisesti köyhimpien ja heikoimmassa asemassa olevien.#

Nyt hän sanoinoin kaksi"thirds mukaan lukien tappiot, jotka seurasivat määrääminen kansakunnan-&39, ensimmäinen lukitus aiemmin tänä vuonna onnyt saada takaisin.#

i usko sen"&39; snyt järkevä ja realistinen puhuvat ensi vuoden kääntämällä lehtiä meille taloudellisesti,#hän lisäsi."

Edellinen: Rokotteet voivat olla valmiita en...

Seuraava: Hongkong kehotti anti-pandemian t...