Uutiset

Rokotteet voivat olla valmiita ensi kuussa.
Julkaisuaika: 2021-01-25 08:46:27  Hits: 1

Rokotteet voivat olla valmiita ensi kuussa.

 

Pfizer ja BioNTech voivat aloittaa COVID-19 -rokotteensa toimittamisen ensi kuussa, eräs yrityksen virkamies totesi, että se rajoittaa rohkaisevan viikon, jolloin useat rokotteen kehittäjät julkaisivat myönteisiä tuloksia.

Loppuvaiheen 3 tiedot niin kutsutusta Pfizer- rokotteesta viittaavat siihen, että hoito on 95 prosenttia tehokasta infektion ehkäisyssä eikä aiheuta vakavia haittavaikutuksia.Lääkealan yritykset, jotka ovat rokotteen takana —Yhdysvalloissa toimiva Pfizer ja Saksa \ 35;39.s BioNTech —, ovat valmiita jakamaan tulokset maailmanlaajuisten lääkealan s ääntelyviranomaisten kanssa muutamassa päivässä.

 

 

Puhdas voima energia-alan yrityksen tärkein painopiste

 

Osavaltio Power Investment Corp, yksi China&\35;39;on viisi huippuenergiantuottajaa, aikoo nostaa asennetun voimalaitoksensa yli 220 gigawatteiksi 2025:ksi.

Siitä yli 60-prosenttinen olisi puhdasta energiaa, sanoi sen ylin johtaja.

Kiina on luvannut saavuttaa suurimmat hiilidioksidipäästöt 2030 mennessä.Se pyrkii myös saavuttamaan hiilineutraalisuuden 2060-luvun avulla.Niinpä SPIC rakentaa vakaan, turvallisen ja taloudellisen puhtaan energiajärjestelmän, joka perustuu täydentävään monen energian yhdistelmään: vesivoima, tuulivoima, aurinkosähkö ja energian varastointi Kiinassa pitkällä aikavälillä, sanoi Qian Zhimin, johtaja Pekingin pääkonttoriryhmän.

 

 

    Baidu, jotta saadaan lisää vireyttä

 

Baidu Inc ilmoitti tiistaina hankkivansa Joyy Inc&\ 35;39:n videopohjaisen viihteen, joka elävöittää liiketoimintaa Kiinassa $3.6 miljardia käteisrahaa varten, siirron, joka merkitsee hakukoneen jättiläistä\\ 35; 39, viimeisimmän osuuden nopeasti kasvavasta online-videosta ja live-streaming-segmentistä ja monipuolistaa tulolähteitään sen varsinaisen hakuliiketoiminnan ulkopuolella,Asiantuntijat sanoivat.

Sopimuksessa on mukana Y-mobiili-sovellus.YY.commuun muassa verkkosivusto ja YY PC.Kaupan lopettaminen edellyttää tiettyjä ehtoja, ja sen odotetaan tapahtuvan 2021:n ensimmäisen puoliskon aikana, Baidu sanoi.

 

   

Lintuinfluenssan isäntämaana on polttoaine China

 

Viime vuosina Kiinassa ja\35;39.online-myyntipisteissä ja tuotemerkeissä on yhä enemmän palkattu sosiaalisen median vaikuttajia, joilla on suuri fani, joka seuraa tai toimii ammattimaisesti myyjinä, jotta he voivat edistää tuotteitaan livestreamingillä.Kun streaming esittää tuotteet, tuotteiden linkit ja kupongit näkyvät näytöllä katsojille.

Maa&Χ39;on merkittävä online-ostoskeskus, kuten Taobao ja sen kilpailijaJD.comovat molemmat käynnistäneet oman live-streaming alustonsa, Taobao Live ja JD Live, joka on vauhdittanut trendiä live-streaming e-commerce.


Edellinen: Viruksen leviäminen hallintaan m...

Seuraava: No